سه شنبه ١٣٩٦/٧/٤    EN
 مدیر سیستم
  نهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1396/02/25
ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

نهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور متفاوت از دوره های قبل بر گزار می گردد. با توجه به اعلام ستاد برگزاری المپیادهای علمی نهمین المپیاد علمی به صورت آمایشی و در دو مرحله انفرادی و گروهی برگزار می گردد. در مرحله افرادی دانشجویان دانشگاههای هر کلان منطقه در پنج حیطه استدلال بالینی، تفکری علمی در علوم پایه، مدیریت نظام سلامت، آموزش پزشکی و فلسفه پزشکی با یکدیگر به رقابت می پردازند. دانشجویان برتر در هر حیطه (از هر کلان منطقه) در قالب تیم های سه نفره به مرحله گروهی راهیافته و با دانشجویان سایر کلان منطقه ها رقابت خواهند کرد. آزمون مرحله انفرادی خردادماه و زمان برگزاری آزمون مرحله گروهی شهریورماه خواهد بود. در همین راستا آزمون مرحله انفرادی کلان منطقه هشت آمایشی، روز جمعه 5 خردادماه در دو مرکز آزمون دانشگاه علوم پزشکی کرمان و دانشگاه علوم پزشکی زاهدان همزمان با سایر دانشگاهها، برگزار می گردد.