سه شنبه ١٣٩٦/٧/٤    EN
 مدیر سیستم
  موفقیت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان در هفتمین المپیاد علمی
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1394/07/05
ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در هفتمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور که از 21 لغایت 26 شهریورماه به میزبانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار گردید، شرکت نمودند. در این دوره دانشجویان دانشگاههای سراسر کشوردر 4 حیطه استدلال بالینی با موضوع حیطه های ماژور پزشکی، حیطه تفکر علمی در علوم پایه با موضوع ، Aging حیطه مدیریت نظام سلامت با موضوع ارزیابی عملکرد نظام سلامت، و مطالعات میان رشته ای سلامت با موضوع فلسفه پزشکی با دانشجویان سایر دانشگاهها به رقابت پرداختند. در این رقابت دانشجویان دانشگاه کرمان در حیطه های چهارگانه افتخارات زیر را کسب نمودند :

حیطه استدلال بالینی: آقای دکتر محمد مهدی لشکری زاده؛ مدال طلا و رتبه چهارم کشور در مرحله انفرادی

دکتر سعید اسماعیلیان؛ دیپلم افتخار

حیطه تفکر علمی در علوم پایه: خانم دکتر زهرا خدادادی؛ مدال برنز

حیطه مدیریت نظام سلامت: آقای سعید نوروزی؛ دیپلم افتخار، خانم فرشته خضری؛ دیپلم افتخار، آقای کیانوش ایرانمنش؛ دیپلم افتخار

مطالعات میان رشته ای سلامت : خانم فیروزه خوردستان؛ دیپلم افتخار، خانم عاطفه هادوی؛ دیپلم افتخار

با آرزوی توفیق و موفقیت های بیشتر برای این دانشجویان.

.